auralic.png

auralic.jpg

​Om AURALiC - Sound Of Innovation

AURALiC grundades 2009 och har drivit innovationen av högpresterande musikåtergivningsteknologi i över ett decennium. Som passionerade entusiaster av klassisk musik inspirerades AURALiCs grundare 2008 att skapa företaget en kväll efter en Berliner Philharmoniker-konsert i Waldbühne Berlin. Deras önskan att tillhandahålla en genuint högupplöst musikströmningslösning blev verklighet under de kommande åren.

2010, som en pionjär inom musikströmningsprodukter, släppte vi ARK MX, världens första asynkrona USB DAC som kan spela 32bit/192kHz filer. Framgången med ARK MX följdes av lanseringen av vår VEGA DAC, världens första USB DAC för att spela DSD128-filer. Genom att vinna praktiskt taget varje ljudindustripris mellan 2012 och 2017 etablerade VEGA USB DAC som en kategori för ljudprodukter.

Under 2014 introducerade vi ARIES som förvandlade din DAC till en streamer. Detta skapade en ny kategori inom ljud som skulle bli känd som Streaming Bridge. ARIES strömmade PCM upp till 384 kHz och DSD256 allt trådlöst, vilket aldrig hade gjorts tidigare.

Våra första produkter i G-serien introducerades 2017 och våra nuvarande G1- och G2-produktlinjer representerar spetsen inom streamingteknologi. Ständigt inspirerade till att skapa bättre uppspelningssystem, och vi kommer att förnya dessa tekniker i decennier framöver.

Så varför AURALiC?

Det finns tre huvudsakliga anledningar till att våra kunder väljer att äga en av våra produkter.

  • Överlägsen ljudprestanda
  • Innovativ design
  • Vårt Lightning-ekosystem

Våra produkters prestanda har varit grunden för AURALiC:s framgång från dag ett. Under ledning av vår VD och designer, Xuanqian Wang, närmar sig vårt ingenjörsteam för hårdvara varje design med nya, kreativa idéer. Denna strävan efter prestanda och kreativ design har resulterat i många utmärkelser och strålande recensioner från ljudpressen. Eftersom vi ständigt lyfter vår prestanda till nya höjder, kommer du ofta att hitta våra produkter som används i recensenters och andra tillverkares referenssystem runt om i världen, en av de högsta utmärkelser vi kan hoppas att uppnå.

Innovativa produktdesigner som ARK MX, VEGA och ARIES talar verkligen för sig själva. De banbrytande teknologierna och de avancerade funktionerna vi är pionjärer för placerar dig i framkanten av musikströmning. Det du inte alltid ser är sätten vi förnyar oss bakom kulisserna. Att skapa vår Lightning-streamingplattform så att kontrollen av ditt AURALiC-system är intuitiv och enkel att använda är ett annat sätt vi förnyar oss på. Vårt over-the-air system för att uppdatera produkter, säkerställa stabilitet och långsiktig support är något du inte uppskattar förrän du har njutit av en av våra produkter i flera år och plötsligt får en ny funktion tillagd, även om den är slut produktion. Vi anser att den typen av innovation är en viktig nyckel till vår framgång.

AURALiCs Lightning-streamingplattform är det mest avancerade ekosystemet för streamingprodukter. Den inkluderar vår Lightning Server, Lightning Link Connection och Lightning DS Control för komplett systemintegration. Detta sofistikerade system kan övervaka lokalt lagrad musik och göra den tillgänglig tillsammans med dina streamingprenumerationer. Med vår intuitiva kontrollapp kan du sedan spela till valfri AURALiC-produkt i ditt nätverk. Vårt mjukvaruteam utvecklade Lightning-streamingplattformen internt och uppdaterar och förfinar den kontinuerligt för att hålla ditt system aktuellt i vår ständigt föränderliga värld.

Med sitt ursprung i Peking, Kina, har AURALiC stadigt vuxit och har nu ytterligare ett kontor i Portland Oregon samt specialiserad personal i Nordamerika och Europa. Dedikerade till att utveckla det senaste inom högpresterande ljud, kommer vi att fortsätta att släppa banbrytande produkter. Vi hoppas innerligt att du gillar att lyssna på dem lika mycket som vi gör.

Populära produkter från AURALiC