audio_technica.jpg

audio_technica1.jpg

Audio-Technica

Audio-Technica grundades 1962 av Hideo Matsushita i Shinjuku-ku i Tokyo. När företaget lanserades började det leverera pickuper till tillverkare av ljudutrustning i Japan. Det var först 11 år senare 1973 som företaget började leverera pickuper i VM-serien till europeiska tillverkare av ljudutrustning. Nu är de en världsomspännande grupp av företag som ägnar sig åt design, tillverkning, marknadsföring och distribution av problemlösande ljudutrustning.

Audio-Technica skapar högpresterande mikrofoner, hörlurar, trådlösa system, mixers och elektroniska produkter för hemmet och professionellt bruk. Företaget ägnar sig åt design, tillverkning, marknadsföring och distribution av ljudutrustningslösningar. Audio-Technica tillverkar produkter som kryssar i alla rutor när det gäller hållbarhet, kvalitet, pris och prestanda.

Vinnaren av många branschpriser, Audio-Technica tillverkar enastående produkter som sätter kvalitets-, hållbarhets- och pris / prestandastandarder för levande ljudturnéer, sändnings- och inspelningsstudior, företags- och regeringsanläggningar, hus för tillbedjan och mer. Deras sortiment innehåller några av de bästa pickuperna och hörlurarna som finns tillgängliga på marknaden, från utmärkta budgethörlurar till högkvalitativa hörlurar samt pickuper i lågpris-segmentet till premiumområdet.

Audio-Technica-produkter används överallt från hem till live-ljudturnéer, sändnings- och inspelningsstudior, företags- och regeringsanläggningar, religiösa platser och mer! Framför allt har företaget producerat mikrofoner för att leverera mångsidiga lösningar vid högprofilerade sportsändningar, inklusive världscupen, Super Bowl och Commonwealth Games, samt sommar- och vinter-OS från London till Sochi, mellan 2002 och 2014.

Populära produkter från Audio-Technica