isoacoustics.jpg

isoacoustics2.jpg

IsoAcoustics

IsoAcoustics Inc. har tillverkat och distribuerat isoleringsprodukter inom ljudindustrin sedan januari 2012. Den patenterade IsoAcoustics-tekniken bygger på mångårig erfarenhet av design och konstruktion av radio- och tv-studior. Drivkraften är Dave Morrison, nära involverad i planering och byggande av radio- och tv-studior på Canadian Broadcasting Corporation i nära 20 år. Dave Morrison var en del av designteamet som stod inför utmaningarna med att bygga världens största multimediecenter i Toronto: över 0,5 miljoner kvadratmeter med inspelningsstudior för drama, musik och kammare, specialeffekter, radio- och tv-program.

Baserat på patenterade konstruktioner har IsoAcoustics utvecklat produkter för Professional Audio- och hemmaprojektstudion, HiFi- och konsumentmarknaden och stora applikationer som inkluderar Pro Audio, HiFi och Live-ljud. Under denna relativt korta tid har IsoAcoustics vuxit snabbt och säljs nu i över 60 länder.

IsoAcoustics högtalarstativ ger överlägsen akustisk isolering och förbättrar ljudets tydlighet för alla högtalare inklusive studiomonitorer, hemljudsystem och ljudförstärkning.