dynaudio.png

dynaudio4.jpg

​Dynaudio

Dynaudio är den ledande producenten av handgjorda högklassiga högtalare skapade av passionerade musikälskare för ditt vardagsrum, den professionella studion och för din bil.

Ljud är vår främsta prioritet
Dynaudio har inga behov av överflödig design eller trendiga symboler för att försköna våra högtalare. Vårt uppdrag är att skapa bästa möjliga ljud. Detta innebär att återge musik och ljud så nära den naturliga upplevelsen som möjligt.

Vi strävar alltid efter att vara äkta
Dynaudio vill att ljudet från deras högtalare ska vara lika enkelt och naturligt som musikinstrumentet skulle spela i ditt rum.

Högtalare från Dynaudio är innovativa inom teknik, precisionstillverkade och har framstående prestanda.

Dynaudio grundades 1977 i Skanderborg, Danmark, och har mer än 40 års erfarenhet av att producera avancerade högtalare. Baserat på deras arv tillför det Dynaudio ett opretentiöst men ändå stolt och mycket ambitiöst uttryck.

Det mänskliga örat gör hela skillnaden
Skapandet av en avancerad högtalare börjar och slutar med intensiv akustisk teknik, tester och jämförelser. För att göra utmärkt ljud förlitar vi oss på det mest känsliga analysverktyget: Det mänskliga örat. Det gör hela skillnaden. Oöverträffad.

Oöverträffad
I grund och botten handlar det om ljud och hur våra sinnen skiljer mellan ljud. För att tolka en känsla till ett tekniskt skäl för att förbättra en högtalare behöver du ingenjörskap - men viktigast av allt behöver du en människas arbete.

På Dynaudio gör vi den bästa och mest autentiska ljudupplevelsen. Inte genom att vara alltför uttrycksfull - utan genom att vara effektiv och exakt. Vara noga med varje detalj från materialfinish till ljudprestanda.

Vi visar tro på våra produkter och på oss själva. Det är så vi uppnår bästa ljudkvalitet utan gränser. Varje dag, alltid.