dynaudio.png

dynaudio12.jpg

Dynaudio ljud och högtalare

Dynaudio är den ledande producenten av handgjorda high-end högtalare skapade av passionerade musikälskare för ditt vardagsrum, den professionella studion och för din bil.

Ljud är vår första prioritet
Vi har inga behov av överflödig design eller trendiga symboler för att försköna våra högtalare. Vårt uppdrag är att skapa bästa möjliga ljud. Detta innebär att återge musik och ljud så nära den naturliga upplevelsen som möjligt.

Vi strävar alltid efter att vara autentiska
Vi vill att ljudet från våra högtalare ska vara lika enkelt och naturligt som musikinstrumentet skulle spela i ditt rum.


Våra högtalare är innovativa i konstruktion, precisionstillverkade och enastående i prestanda.

Grundat 1977 i Skanderborg, Danmark, har vi mer än 40 års erfarenhet av att producera högtalare av högsta klass. Vi bygger på vårt arv och lägger till ett opretentiöst men ändå stolt och mycket ambitiöst uttryck till Dynaudio.

Det mänskliga örat gör hela skillnaden
Skapandet av en avancerad högtalare börjar och slutar med intensiv akustisk ingenjörskonst, tester och jämförelser. För att göra ett utmärkt ljud förlitar vi oss på det mest känsliga analysverktyget: det mänskliga örat. Det gör hela skillnaden. Oöverträffad.

Oöverträffad
I grund och botten handlar det om ljud och hur våra sinnen skiljer mellan ljud. För att tolka en känsla till tekniskt förnuft för att förbättra en högtalare behöver du ingenjörskonst – men viktigast av allt behöver du en människas arbete.

På Dynaudio gör vi den bästa och mest autentiska ljudupplevelsen. Inte genom att vara överdrivet uttrycksfull – utan genom att vara effektiv och precis. Att ägna noggrann uppmärksamhet åt varje detalj från materialfinish till ljudprestanda.

Vi visar tro på våra produkter och på oss själva. Det är så vi uppnår bästa ljudkvalitet utan gränser. Varje dag, hela tiden.

Populära produkter från Dynaudio