rel_acoustics.png

rel_acoustics.jpg

REL Acoustics

Vi tillverkar subwoofers. Det är allt. Inget annat. Inga distraktioner. Inget att stjäla vårt fokus. Inte lurar oss själva att vi kan vara bra på allt. Inget försök att erövra hela världen. Vi gör bara vårt bästa för att erövra vår bit av den.

Varje dag kommer vi in för att sträva efter endast en avsikt, för att producera det mest råa, perfekta, rena ljudet möjligt, för att fånga konstnärens rena avsikt. Vi använder material av bästa kvalitet och använder de mest krävande konstruktionskraven. Vi tänker på problemet holistiskt. Vi strävar efter den perfekta ljudupplevelsen med en tvångsmässig passion och kraft.

Vi gör det för att vi älskar ljud. Vi tror att ljud kan flytta människor mer än någon annan känsla. Vi tror att det är integrationen av basen via den perfekta subwoofern som gör allt annat bättre. Och i slutändan finns det en stor tillfredsställelse att göra genom att göra det här bra, skapa något av unik kvalitet, så att du vet att det kommer att inspirera. Det gör det hårda arbetet och besattheten över varje detalj värt hela ansträngningen. Det är vår belöning.