Boka en personlig demo hos oss

Det första steget att åtnjuta en seriös och ordnad demo är helt enkelt att boka en tid hos oss. På det viset är bägge parter förberedda och har tid avsatt för ändamålet. På så vis blir hela tilldragelsen mer avslappnad och fokuserad.

Hos oss på Ljudmakarn så lägger vi stor vikt vid att kunna presentera våra produkter på bästa sätt. Apparaterna ska vara uppvärmda, högtalarna ska vara inställda, osv. För att kunna åstadkomma det så behövs det oftast en hel del förberedelser, varför det underlättar både för oss, och i förlängningen för dig som spekulant, att boka en tid för demo.

Vi har tre demo-rum i butiken.

  • Det stora rummet i källarvåningen där vi har demo i samband med dom allra flesta golvstående högtalarna i sortimentet.
  • Valvet, som är ett mindre rum på entréplan där det bästa lämpar sig för högtalare för placering på stativ och i bokhylla, eller dylikt.
  • Hörlursrummet, där, precis som namnet skvallrar om, man kan sätta sig i lugn och ro och lyssna på någon eller några hörlurar ur vårt digra utbud som vi har på demo tillsammans med ett brett urval av hörlursförstärkare med eller utan inbyggd DAC.

Vad att tänka på för dig som spekulant inför en demo?

  • Välj gärna ut ett antal, t ex 10, musikstycken från olika inspelningar som du är väl bekant med.
  • Jämför inte för många produkter vid ett och samma tillfälle.
  • Det går jättebra att ta med egna CD-skivor och vinylskivor, men tänk på att meddela det i förväg så att vi kan koppla upp rätt utrustning för att spela upp den medtagna musiken.
  • I samtliga rum har vi tillgång till att streama musik via nätverket och olika streamingtjänster vilket gör att du inte nödvändigtvis måste ha egen musik med dig.

Tveka inte att ta kontakt med oss och boka en demo! Det går bra att komma in till butiken, ringa oss på 08 24 66 00, maila till info@ljudmakarn.se eller helt enkelt använda kontaktformuläret här nedan. Välkommen!