heed_audio2.jpg

heed_audio.png

Forget Hi-Fi Remember Music

Handgjorda i hjärtat av Europa, Heed Audio-serien är en serie distinkta och unika ljudprodukter som omfamnar musikalitet över teknisk mumbo-jumbo och överflödiga specifikationer.

Deras passion och drivkraft för att göra riktigt musikaliska och troget ärliga högkvalitativa produkter som engagerar och entusiasterar lyssnaren är utan tvekan enastående i ljudvärlden idag. Från handlödning av kretskorten till finjusteringar av volymknappen, Heed säkerställer varje process och innehåller endast komponenter av högsta kvalitet för att göra en Heed-produkt till den bästa i klassen.

Med ett engagemang för att förfina och återupprätta de bästa långt glömda tillvägagångssätten för musikalisk reproduktion kan deras unika och innovativa designfilosofi ses i deras mästerliga modulära sortiment, reinkarneras och föryngras i den legendariska Obelisk-serien, förfinad och exemplifierad i deras uppsatssamling firade och entusiastiska med den nya Elixir-serien.

Heeds produkter syftar till att ge dig en musikalisk upplevelse utan motstycke, och som sådan får de dig att glömma Hi-Fi och komma ihåg musik.

Populära produkter från Heed Audio