audeze.jpg

audeze1.jpg

Audeze

Audeze grundades av Sankar Thiagasamudram och Alexander Rosson 2008. Njut av den mest engagerande ljudupplevelsen med Audezes mycket avancerade design. Audeze är känt för att göra världens bästa planar-magnetiska hörlurar. Audeze-planarteknik erbjuder överlägsen ljudnoggrannhet, tydligt ljud och absolut ingen distorsion.

Dessa hörlurar hjälper dig att uppleva musik i sin renaste form. Audezes planar-element består av ett membran som är tunnare än ett mänskligt hår och det utvecklades av NASAs rymdapplikationsprojekt.

Audeze började sin resa med sin LCD-serie som blev mycket populär för sin exceptionella prestanda. Det följdes av några anmärkningsvärda produkter som Audeze Sine, Audeze iSine 10, till och med pro-spelmodellen Audeze Mobius. Dessa produkter har hjälpt Audeze att skapa en unik status på ljudmarknaden.

Audeze-hörlurar använder avancerad planar-magnetisk teknik som gör att hörlurarna kan leverera mer naturligt, detaljerat och högkvalitativt ljud. Det levande ljuder från Audeze-hörlurar får dig att uppleva din musik som om du lyssnar på dem i en live konsert. Ger dig ett ljud som ligger nära hur artister tänkte att deras musik skulle låta.

Populära produkter från Audeze