hana.jpg

hana1.jpg

Hana

Hana betyder "lysande och underbart" på det japanska språket, inspirationen för Hana-pickuper.

Hana-sortimentet av moving coil-pickuper med låg och hög nivå ger enastående prestanda och värde i sina respektive prisklasser.

Hana-pickuper är resultatet av över 50 års expertis från pickuptillverkaren Masao Okada-san. Hana-pickuperna har utvecklats för att erbjuda högsta musikalitet till överkomliga prispunkter, så att du kan spendera mer på dina favoritvinylplattor - säkert själva anledningen till att du köper en bra pickup i första hand.

50 års pickupdesign
Genom att kombinera decennier av erfarenhet tillverkas Hana-pickuper med modern tillverkningsteknik kombinerad med sedan länge etablerade tekniker för handmontering av högkvalificerade hantverkare och tekniker, tillsammans med 100% laboratorietester för att säkerställa högsta prestanda och lägsta defektförhållande.

Pickuper som passar olika budgetar
Hana moving coil-pickuper erbjuds i fyra prisband, serien E, S, M och den senaste serien Umami. E-, S- och M-serierna finns med både låg (L) och hög (H) utgångsnivå, S-serien finns även som mono-pickup. Den nya Umami-serien erbjuder vad som är möjligt i den högsta änden av Hana-sortimentet.