technics1.png

technics.jpg

Technics

Återupptäck Musik
Musik är gränslöst, tidslöst och berör människor på djupet – över olika kulturer och generationer. Varje dag skapas ny musik och nya ljud som skapar känslomässiga upplevelser. Vi vill ta med dig på en resa där du upptäcker musiken på nytt. Technics.

En känslomässig musikupplevelse för alla
Vi som jobbar för Technics inser att en lyssnarupplevelse inte bara handlar om teknik, utan också om om det magiska förhållandet mellan människor och musik. Vi vill att människor ska få uppleva musiken med samma känslomässiga kraft som när den skapades. Vårt mål är att förmedla denna upplevelse och på så sätt bidra till utvecklingen av världens alla musikkulturer. Det är vår filosofi. Med kärlek till musiken och till starka musikupplevelser, har vi på Technics bestämt oss för att bygga upp ett varumärke som förmedlar känslomässiga upplevelser i musiken. Ett varumärke för oss som älskar musik.

Utvecklingen av ljudåtergivning - helt utan gränser och kompromisser
För att hitta fram till det ljud som är typiskt för Technics har vi upprättat interna avstämningspunkter som utmanar oss i varje steg vi tar. Våra hängivna ljudspecialister är djupt engagerade i den omfattande utvecklingsprocessen. Processen inkluderar också en utvärderingsgrupp som med rigorösa lyssningstester och en rad olika kvalitetskontroller, säkerställer att produkterna uppfyller kraven. Material och komponenter väljs med omsorg för att skapa bästa möjliga ljudåtergivning. Först när alla krav är uppfyllda och det inspirerande Technics-ljudet uppstår - då har vi hittat en konstruktion för alla som älskar musik. Vi kommer aldrig att kompromissa i vårt arbete med att nå detta mål.

En känslomässig upplevelse handlar inte bara om ljudet
Technics produkter skapar inte bara ljud, men de kan spela en avgörande roll för en person som älskar musik och kan ta med lyssnaren på en resa i musiken. En naturlig ljudåtergivning kan förstås också vara avgörande. Vi garanterar att våra produkter ska återge ljudsignalerna så naturligt, klart och rent som det bara är möjligt. För att skapa ett 'Technics Sound' har vi lagt ut inte mindre än 100 interna guidelines. Det handlar inte bara om mätbara prestanda men också om betygsättning av design, materialval och kommunikationen med audiofiler - allt för att etablera och underhålla ett ljud i sann Technics-anda. Ljudkulturen kring Technics handlar kort sagt om att ta fram det allra bästa ur musiken för alla som älskar musik.Populära produkter från Technics