klipsch.png

klipsch.jpg

Klipsch

Uppkomsten av något, väldigt speciellt, inträffade i ett litet skjul i Hope, Arkansas 1946 när Paul W. Klipsch, geni, galning och vildhjärna, designade och handbyggde den legendariska Klipschorn®-högtalaren med målet att ta med levande musik till hans vardagsrum.

Han var en amerikansk ljudpionjär, en riktig excentriker och en stolt medlem i Hall of Fame för teknik och vetenskap. Han gav upphov till högtalarteknologier som för alltid skulle påverka generationer av musikälskare. Hans passion möjliggjorde deras.

Med tiden har Klipsch-högtalare blivit legender. Människor svär vid våra genombrott inom modern akustik och citerar något som liknar en religiös upplevelse vid varje lyssningstillfälle.

PWKs revolutionerande ljud lever i dag i alla hypereffektiva hornbelastade produkter vi tillverkar.

Våra högtalare och hörlurar i världsklass har sitt huvudkontor i Indianapolis, Indiana, och gör det möjligt för människor att ansluta till sin favoritmusik som inget annat märke genom att leverera kraften, detaljerna och känslorna i levande musikupplevelse.

Kommer du ihåg bra ljud? Vi glömde det aldrig. Vi är här för att hålla flamman brinnande för våra legioner av lojala fans. Vi är här för att förmedla arvet. Vi är riddare och ödmjuka tjänare av ljudets heliga gral.