audio_pro.png

audio_pro.jpg

Audio Pro

Audio Pro har ambitionen att bli ett av världens ledande varumärken inom trådlöst ljud. Dess produkter är resultatet av mer än 40 år av svensk utveckling och innovation. Konceptet för Audio Pro bygger på användning av unik teknologi och kreativa lösningar tillsammans med skandinavisk design, för att utveckla enastående kvalitetsprodukter inom audiosegmentet.

Målet är att skapa den bästa ljudkvaliteten till bästa pris. En Audio Pro-produkt ska alltid vara den bäst presterande produkten inom varje prissegment. Idag hittar du Audio Pro på mer än 55 marknader över hela världen.

Varje rum i ditt hem är olika, med olika funktioner, möbler och dekorationer. Därför kommer Audio Pro att skapa högtalare i olika färger, former, storlekar och material, för att kunna leverera högtalare som inte bara är bra i ljud, utan också passar in i alla rums design. Mångfalden av alternativ gäller även för placeringar; Audio Pro skapar högtalare som kan placeras på väggen, i taket och som fristående. Och naturligtvis kommer varje högtalare att ha multirumfunktionen, så att du kan lyssna på samma musik i hela huset och till och med din trädgård.

Den tekniska utvecklingen går snabbt. Audio Pro, med sina mer än 40 års erfarenhet av högtalardesign och ljud, har alltid haft ambitionen att skapa högtalare med banbrytande tekniska lösningar. Nyckelorden är innovation, intuition och lätt att använda. På senare tid har röststyrda högtalare blivit en del av företagets portfölj av högtalare. Allt för att kunna tillgodose marknadens olika behov och krav.

Produkterna från Audio Pro är tänkta att väcka känslor och beröra dina känslor, ljudet från en Audio Pro-högtalare ska inte bara höras utan också kännas. Det ska tilltala både ögon och öron.