Sebastian Glansk från Dynaudio hälsar på hos oss och du är också välkommen!

Dynaudio Focus Hero 1

Med fokus på Focus

Onsdagen 14/12 får vi besök i butiken av Sebastian Glansk från Dynaudio. Sebastian kommer att finnas på plats under hela dagen så passa gärna på att komma in till butiken för trevliga samtal med Sebastian, och oss på Ljudmakarn, som kan Dynaudio utan och innan.

Under dagen kommer vi att fokusera på den nya, aktiva modellserien Focus som innefattar modellerna Focus 10, 30 och 50.

Dynaudio är den ledande producenten av handgjorda högklassiga högtalare skapade av passionerade musikälskare för ditt vardagsrum, den professionella studion och för din bil. I grund och botten handlar det om ljud och hur våra sinnen skiljer mellan ljud. För att tolka en känsla till ett tekniskt skäl för att förbättra en högtalare behöver du ingenjörskap - men viktigast av allt behöver du en människas arbete.

Dynaudio gör man den bästa och mest autentiska ljudupplevelsen. Inte genom att vara alltför uttrycksfull - utan genom att vara effektiv och exakt. Vara noga med varje detalj från materialfinish till ljudprestanda. Dynaudio visar tro på sina produkter och på sig själva. Det är så dom uppnår bästa ljudkvalitet utan gränser. Varje dag, alltid.

Vi öppnar som vanligt kl 11:00 och håller extra öppet ända fram till kl 20:00.

I vanlig ordning bjuder vi på tilltugg och förfriskningar samt inte minst trevligt sällskap.

Varmt välkommen önskar vi på Ljudmakarn tillsammans med Dynaudio!

Fyll gärna i och hör av dig om du tänker besöka oss 14/12-22

Hitta till Ljudmakarn

Innehållet kan inte visas