jbl_synthesis.jpg

jbl_synthesis1.jpg

JBL Synthesis

JBL är ett amerikanskt företag grundat av James Bullough Lansing, en amerikansk ljudtekniker och högtalardesigner, och hans affärspartner Ken Decker 1927 i Los Angeles. De tillverkade ursprungligen sex och åtta tums högtalarelement för radiokonsoler och radioapparater. Företaget kallades ursprungligen "Lansing Manufacturing Company".

Företaget tillverkar nu ljudutrustning, inklusive högtalare och hörlurar. Företaget har två divisioner, JBL Consumer och JBL Professional. JBL Consumer producerar enastående ljudutrustning för hemmamarknaden, medan JBL Professional producerar utrustning för studion, installerat ljud, turnéljud, bärbart ljud och biomarknader. Företaget ägs av Harman International Industries, ett dotterbolag till Samsung Electronics.

Detta prisbelönta varumärke är marknadsledande och en av de bästa inom ljudkvalitet samt ligger i framkant inom musikåtergivning.

Att investera i ett varumärke som du kan lita på som JBL är avgörande snarare än att köpa sämre kvalitetsalternativ som ger dålig ljudkvalitet och bullrig musik. Med den senaste tekniken ger JBL dig smarta ljudsystem som erbjuder utmärkt kvalitet och balanserat ljud.

Populära produkter från JBL