Naim New Classic

NSC 222

Börja din New Classic musikaliska resa med den mycket mångsidiga NSC 222 förförstärkaren. Få tillgång till ett brett utbud av musikstreamingplattformar (Spotify, TIDAL, Qobuz, etc.), ett mycket stort antal onlineradiostationer som hanterar bithastigheter på upp till 32bit/284kHz.

Vill du njuta av vinyl? NSC 222 har en MM phono-ingång. Gillar du hörlurar och vill dyka in i en värld av sololyssnande? NSC 222 är också utrustad med den fullständiga Naim-tekniken för hörlurslyssning, som är ärvd från Uniti Atom Headphone Edition: vår förstärkare-DAC, mottagare av flera utmärkelser runt om i världen.


NAP 250

För att få ut det bästa av dina högtalare och musik, kombinera NSC 222 med dess perfekta partner: NAP 250 effektförstärkare. NAP 250 visades första gången 1975 och har blivit en ikonisk produkt. Idag levererar den mer kraft än någonsin och erbjuder allt mer flexibilitet i ett komplett system. Det banbrytande ingenjörsarbetet som ingår i NAP 250 resulterar i oöverträffad prestanda. Den levererar 100 watt A/B-klasseffekt per kanal, helt justerbar för att frigöra din musik på det mest anmärkningsvärda sättet.


NPX 300

NPX 300 driver ditt system på ett tyst, flytande sätt, så att förförstärkaren kan koncentrera sig på sin huvuduppgift: att styra signalen. Förutom att förbättra prestandan hos NSC 222 förförstärkare och streamer, kan NPX 300 användas för att uppgradera flera Naim-produkter, vilket ger dem enorm flexibilitet över tiden. Det går även att uppgradera, eftersom det även är möjligt att lägga till två NPX 300 nätaggregat till en enda förförstärkare eller en enda källa. Den första kan dedikeras till att driva de digitala sektionerna och den andra till att driva de analoga sektionerna.