kef.png

kef.jpg

KEF

Innovation
KEF är uppkallat efter Kent Engineering and Foundry där vår historia började. Vår grundare Raymond Cooke drivs av en kärlek till musik och en vägran att kompromissa, och han utnyttjade tekniken vid varje tur för att säkerställa KEFs position i framkant av ljudåtergivning.

En lista med genombrott som sträcker sig över mer än ett halvt sekel stöder det löftet; en promenad för att matcha samtalet. Patent och akademiska papper vittnar om årtionden av konsekventa framsteg, från den tidiga användningen av syntetiska material till vår referensserie som bestämmer branschstandarden till denna dag. KEFs insisterande på spetskompetens är kärnan i en god cirkel, som lockar världens mest begåvade akustiska ingenjörer att följa med oss i strävan efter bra, bättre, bäst.

Lyssna och tro
KEFs uppdrag är att leverera ljud med så lite ingripande som möjligt; från diskant till bas och allt däremellan. Lyssnare borde kunna stänga ögonen och fördjupa sig i ljudet så djupt att de transporteras, i sina sinnen, till källan. Vi tror att det bästa ljudet är naturligt ljud - och att tillgång till det är en rättighet, inte ett privilegium.

Erfarenhet är allt, och det är ingen överdrift. Genom att kombinera våra besattheter med akustisk äkthet och innovativ teknik vill vi tro att KEF-produkter talar för sig själva.
Vi inbjuder dig att stänga ögonen och bli transporterad. Lyssna och tro.