Carl-Michael Engvall hälsar på och pratar om, och spelar på, Naim New Classic 300-serien

Naim New Classic 300 Hero

New Classic 300

Tisdagen 10/10 så har vi den stora äran att bjuda in till visning av New Classic 300-serien tillsammans med Carl-Michael Engvall från Instereo som är generalagent för Naim Audio i Sverige.

Carl-Michael kommer under eftermiddagen och kvällen att att hålla i två, likadana, presentationer där vi börjar på 200-serien som vi sedan bygger ut med mer och mer 300-serie-modeller tills vi har hela 300-serien fullt utbyggd inkopplad. Givetvis blir det en mer än väl tilltagen dos musikspelande också. Det här blir kul!

Under demonstrationen kommer det att spelas tillsammans med ett par Dynaudio Confidence 50, och som grädde på moset så finns även Sebastian Glansk från Dynaudio på plats för att förgylla tilldragelsen med sin närvaro.

Avslutningsvis så sammankopplas elektroniken och högtalarna med kablage ur den fina SignatureX-serien från Chord Company.

Hålltider för presentation:

  • Sittning 1: kl 16:00
  • Sittning 2: kl 18:00

En presentation/sittning börjar ungefärligen vid ovan angivet klockslag och pågår i ca 90-120 minuter, varför sittning 2 eventuellt kan komma att senareläggas något.


I vanlig ordning bjuder vi på tilltugg och förfriskningar, samt inte minst, trevligt sällskap.

Varmt välkommen önskar vi på Ljudmakarn tillsammans med Naim Audio, Instero och Dynaudio!

Fyll gärna i och hör av dig om du tänker besöka oss 10/10-23

Hitta till Ljudmakarn

Innehållet kan inte visas