Sebastian från Dynaudio på besök i butiken

Bild

Tisdagen 7/12 får vi besök i butiken av Sebastian Glansk från Dynaudio. Sebastian kommer att finnas på plats under hela dagen så passa gärna på att komma in till butiken för trevliga samtal med Sebastian, och oss på Ljudmakarn, som kan Dynaudio utan och innan.

Dynaudio är den ledande producenten av handgjorda högklassiga högtalare skapade av passionerade musikälskare för ditt vardagsrum, den professionella studion och för din bil. I grund och botten handlar det om ljud och hur våra sinnen skiljer mellan ljud. För att tolka en känsla till ett tekniskt skäl för att förbättra en högtalare behöver du ingenjörskap - men viktigast av allt behöver du en människas arbete.

Dynaudio gör man den bästa och mest autentiska ljudupplevelsen. Inte genom att vara alltför uttrycksfull - utan genom att vara effektiv och exakt. Vara noga med varje detalj från materialfinish till ljudprestanda. Dynaudio visar tro på sina produkter och på sig själva. Det är så dom uppnår bästa ljudkvalitet utan gränser. Varje dag, alltid.

Vi kommer givetvis att spela på enbart Dynaudio runt om i butiken under hela dagen.

Vi öppnar som vanligt kl 11:00 och håller extra öppet ända fram till kl 20:00

I vanlig ordning serveras dryck med tilltugg.

Välkomna önskar vi på Ljudmakarn tillsammans med Dynaudio

Fyll gärna i detta så blir det lättare att beräkna hur mycket tilltugg vi skall ordna.

Hitta till Ljudmakarn

Innehållet kan inte visas