Patrik Mitchell från Chord Company på besök hos Ljudmakarn

Chord Company Hero 1

Torsdagen 24/11 får vi besök i butiken av Patrick Mitchell från Chord Company. Patrick kommer att hålla en demonstration om den engelska tillverkarens senaste strömprodukter. Demonstrationen tar sin början kl 18:00 och beräknas hålla på i ca 90 minuter. Demonstrationen kommer att hållas på engelska.

Även Carl-Michael Engvall från Chord Companys svenska generalagent In Stereo kommer att finnas på plats.

Chord Company har designat, byggt (och förfinat) prisbelönta ljud- och videokablar i England sedan 1985. Kablar är inte, och har aldrig varit, ett tillbehör. De är en viktig del av alla system och att välja rätt kabel är viktigare idag än någonsin. Rätt anslutning, ström eller högtalarkabel kan förvandla upplevelsen och öka nöjet med din favoritmusik eller -filmer.

Med ett dedikerat team av musikfans, musiktillverkare, filmälskare och spelare har företaget med tiden vuxit stadigt i storlek. Från ett specialbyggt huvudkontor nära historiska Stonehenge i Wiltshire har företaget blivit internationellt känt för att skapa högpresterande, prisvärda produkter som passar alla nivåer av system eller budget.


I vanlig ordning bjuder vi på tilltugg och förfriskningar samt inte minst trevligt sällskap.

Välkomna önskar vi på Ljudmakarn tillsammans med In Stereo och Chord Company!

Fyll gärna i och hör av dig om du tänker besöka demo-kvällen

Hitta till Ljudmakarn

Innehållet kan inte visas