www.ljudmakarn.se


Produkten har utgått och kan inte längre köpas

Yamaha A-S2100

Yamaha A-S2100 är en stereoförstärkare som markerar att Yamaha kan även tillfredsställa den mest kräsna lyssnaren

Yamaha A-S2100
Yamaha A-S2100 Yamaha A-S2100
Klassisk High-End-design
Med A-S2100 har man lagt krutet på konstruktionen i sig. Klassisk design med träpaneler på sidorna skapar en vacker kontrast mot metallen som pryder resten av chassit. På fronten har man dubbla upplysta VU-mätare som fullbordar den klassiska designen. Väl avvägd och balanserad konstruktion där design och prestanda lever i högsta möjliga symbios.

Analog fulländning
A-S2100 är helt analog uppbyggd och riktar sig främst till den ljudkräsne. Det blir bäst ljud om alla enheter får separat strömförsörjning och därför har man satsat på det analoga krutet fullt ut. En rejäl egen-designad ringkärnetransformator förser förstärkaren med ström. Symmetrisk och balanserad konstruktion ger otroligt resultat. Man använder sig av en flytande slutstegskrets med MOSFET-teknik i utgångsstegen för ett varmt och brusfritt ljud. Yamaha erbjuder med denna receiver även en helt separat uppbyggd hörslursförstärkare och separat uppbyggd phono-förförstärkare. Phono-ingången funkar för såväl MC som MM-pickuper.

Rejäla terminaler
Bredvid ingångarna finns rejäla, egentillverkade högtalarterminaler med stora skruvplintar i ren mässing för att ge en säkrare anslutning utan att riskera försämring av ljudet. Yamaha A-S2100 matchas gärna med CD-spelaren CD-S2100 för en fulländad kombination där både design och prestanda går hand i hand med förstärkaren för att uppnå total harmoni och spelglädje med sina högtalare.


2 x 160 watt i 4 ohm
LED-upplysta VU-mätare
Rejäla terminaler för högtalare
Diskret uppbyggd phono amp för vinylspelare
Balanserade/obalanserade anslutningar
Symmetrisk konstruktion mer kanal
Ljudmakarn
Drottninggatan 90B
111 36 Stockholm

Tel: 08-24 66 00
butiken@ljudmakarn.se
Öppettider:
Vardagar: 11-18
Lördagar: 11-16