www.ljudmakarn.se


Produkten har utgått ur vårt sortiment och kan inte längre köpas

iFi Audio Micro iDSD BL

iFi Audio tar kombinationen av hörlursförstärkare och DAC till nästa nivå med kvalitativa komponenter, jämnare drift och ett snyggt svart chassi.

iFi Audio Micro iDSD BL
iFi Audio Micro iDSD BL iFi Audio Micro iDSD BL iFi Audio Micro iDSD BL iFi Audio Micro iDSD BL
iFi Audio Micro iDSD BL är den senaste portabla DAC:en från det brittiska företagets flaggskeppsserie. Byggd utifrån samma design som den hyllade föregångaren Micro iDSD, kommer Micro iDSD BL både med förstärkare av högsta kvalitet och bästa möjliga strömförsörjning, snyggt paketerat i ett svart chassi.

- Hi-end portabel DAC och hörlursförstärkare
- Bygger på Micro iDSD med nya, högklassiga komponenter
- Specialbyggd förstärkare för renare signal
- Kvalitativa kondensatorer för tystare drift
- Förbättrad XBass+ och 3D+
- Upp till 12 timmars batteritid
- Stiligt svart chassi

Det bästa inom prisvärd HiFi
iFi Audio Micro iDSD BL kommer som en uppgradering på Micro iDSD, en av världens bästa DAC:ar i prissegmentet, med likadan kretsuppsättning och samma portar. Högupplösta filer är fortfarande det viktigaste, med stöd för äkta Octa-DSD512/OCM768/Dubbel DXD. Dock är inte det bara beteckningen Black Label och ett svart chassi som är nytt med den här godingen.

Kvalitativa komponenter
Micro iDSD BL erbjuder förbättrade komponenter, med högklassigt förstärkeri från AMR för en signalåtergivning långt över andra förstärkare i samma prisklass. Även strömförsörjningen har fått sig ett rejält lyft, med högklassiga OSCON-kondensatorer från Panasonic vilket ger en hög stabilitet och extremt låg ljudnivå, för bästa möjliga ljudupplevelse i dina hörlurar.
Du får också tre olika gain-lägen som justerar kraft och volym beroende på vilka sorters hörlurar du tänkt driva.

In och utgångar
Ingångarna består av en USB-ingång som har integrerad iPurifier-teknik och fungerar med de flesta operativsystem. En SPDIF coaxial in/utgång (inkl 3.5mm optisk minitoslink-ingång) som klarar upp till 192kHz PCM. En 3.5mm analog ingång finns på framsidan.
Utgångarna består av en analog stereoutgång med RCA-kontakter samt 6.3mm hörlursutgång. Utöver detta finns en USB-utgång för laddning av t.ex. din smartphone.

Batteri
Ett inbyggt batteri gör att du få upp till 6 timmars drifttid även med riktigt tunga hörlurar som HiFiman HE-6, och ungefär 12 för den mindre krävande Sennheiser IE-800.

Kontakt:
1 coax/minitos SPDIF, hörlur 6.3mm, stereo RCA, USB 2.0

Mått:
67 x 28 x 177 mm

Vikt:
0.3 Kg


Mer information om produkten - Tillverkarens hemsida.
Ljudmakarn
Drottninggatan 90B
111 36 Stockholm

Tel: 08-24 66 00
butiken@ljudmakarn.se
Öppettider:
Vardagar: 11-18
Lördagar: 11-16