www.ljudmakarn.se


Produkten har utgått och kan inte längre köpas

The Bullet Plug

Stereophile recommended component!
REVOLUTIONERANDE RCA-plugg!
Denna helt nya, grundligt framforskade RCA-kontakt lyfter dina kablar till HELT oanade höjder. Den sedan länge ignorerade stryp-tröskeln som ALLA andra RCA-kontakter utgjort har äntligen fått ett fungerande alternativ: The Bullet Plug!

The Bullet Plug
The Bullet Plug The Bullet Plug
Nu har vi provat the Bullet Plug ORDENTLIGT. Vi har jämfört med WBT, Tara, Neutrik, Harmonic Technology, Transparent Audio, LINN, Kimber, Van den Hul, och nu senast Audioquests tunna svetsade silver-RCA kontakter. Våra slutsatser:

The Bullet Plug KROSSAR alla ovan nämnda. Det är inte fråga om små kanske-skillnader. Det är BRUTALT MYCKET BÄTTRE med Bullet Plug än ALLT ANNAT. Vi står till 100% för detta uttalande. Byt till Bullet Plug. Vad du än har. Eller kom in med dina kablar, så hjälper vi dig med ombyggnationen.

Se sprängskiss!

Läs en test här
Varför är det bättre?

Jo, genom att ta bort den stora metallklump som alla andra kontakter har som chassie, och som minus-signalen måste passera genom, så får man bort en hel massa bromsande gods för den ömtåliga musiksignalen. Även på pluskontakten har man minimerat materialet, och använder en rörformad ledare (för att minimera skin-effekten) av högvärdig Tellurium-koppar. Även minus har detta material.

Dessutom slipper man ett tjockt metallrör runt signalkabeln, och slipper därigenom de problem med förändrad induktans och kapacitans i kabeln som vanliga kontakter utgör.

Resultatet?

Med Bullet Plug får du ett mer dynamiskt, bredare, luftigare ljud med bättre energi och KLART förbättrad timing jämfört med alla ovanstående.

Stor skillnad.

Byt.

Häpna.

Tipsa dina vänner.

Tack.

Ljudmakarn
Drottninggatan 90B
111 36 Stockholm

Tel: 08-24 66 00
butiken@ljudmakarn.se
Öppettider:
Vardagar: 11-18
Lördagar: 11-16