Vår filosofi

Musik - ska byggas utav... Ljudmakare. En ljudmakare är en sådan person som drivs framåt av kärleken till musik- och ljudupplevelser. En ljudmakare älskar bra musik och bra ljud. Därför blir vi oftast förvånade när det är dags att stänga för kvällen över att dagen gått så fort. Väl hemma finner ni oss väldigt ofta på knä bakom HiFi-bänken, med en spännande kabel eller något annat musikförhöjande tillbehör i handen. Vi jobbar med något som är så roligt att vi inte kan låta bli. Vi hittar de roligaste, bästa, snyggaste, pålitligaste och fräsigaste prylarna till din musikanläggning. Både om du tänkt att satsa stort eller smått.

För att nå ut bredare med våra andrahandsprodukter och demo-ex har vi ett samarbete med hifishark.

Vårt recept
Tag en skön fåtölj, en framlyssnad Ljudmakaranläggning och en god kopp kaffe/te/maltdryck etc.
Lägg på en bra platta och luta dig tillbaka. Känn hur dina axlar redan efter ett par minuter sjunker tillbaka och hur din andning stabiliserar sig. Små rysningar längs ryggraden och en och annan ryckning i mungipan hör också till vanligheterna. Din lyssningsupplevelse blir en stimulerande resa, och efter ett par resor med en av våra anläggningar vill du aldrig mer ha paus.

Avslappning och rekreation av kroppen genom aktiv lyssning - det är vårt recept!

Upptäck Ljudmakarn
Grundat 1973
All vår utrustning är framlyssnad av vår personal efter en grundlig utvärderingsprocess
Vi är helt självständiga, och har inga band till någon speciell leverantör
Våra försäljare arbetar inte på provision
Vår verksamhet grundar sig till stor del på befintliga kunder, och deras rekommendationer

Vår historia
Ljudmakarn grundades 1973. Den första butiken var ett litet krypin på Norrlandsgatan, fullproppat med apparater från golv till tak -skivspelare, pickuper, kassettdäck, förstärkare och stora högtalare så långt ögat nådde. Sedan dess har vi haft flera butiker, både på Östermalm och i Vasastan. I vår nuvarande butik på Drottninggatan 90b har vi funnits ganska länge nu, närmare bestämt sedan 1988, och här kommer vi att stanna länge till.


Välkommen!